Integration

De fleste kunder kræver, at deres administrative systemer skal spille sammen.

Sagio’s administrationsprogram, Essay©, er et brugervenligt Windows program, der samler alle trådene i forbindelse med virksomhedens administrative personalesystemer.

Essay giver et enestående overblik og en effektiv database-administration, idet man fra samme platform kan administrere alle funktioner – som fx adgangskontrol, betaling, tidsregistrering, kopi- og printstyring samt produktion af chipkort.

Ét system – Én oprettelse – Én ajourføring

Essay holder effektivt styr på alle brugere.

Med Essay er det kun nødvendigt at oprette en bruger én gang, idet Essay opdaterer alle tilsluttede moduler og databaser automatisk med de relevante informationer som f.eks. navn, pinkode, og adgangsrettigheder.

Ajourføring af brugerdata foretages ligeledes via kun én indtastning i Essay. Dyr og fejlfyldt ajourføring af flere person-databaser er således et overstået kapitel.

Med Essay udstedes og inddrages brugerkort hurtigt. Er der tilsluttet digitalt kamera eller en af Sagio’s fotoautomater, kan brugerkortene udstedes med foto.

Essay er sikret mod misbrug ved et kort med login-rettigheder og password.

Sagio-kortet

Med Sagio-kortet bliver alt samlet på ét kort. Kortet kan på én gang fungere som adgangsnøgle, ID-kort og betalingskort. Det samme kort bruges til tidsregistrering samt til print & kopi.
Kortet kan printes med personfoto og data, og kan således også anvendes som legitimationskort.
Kortet er robust og har størrelse som et Dankort.

Berøringsfrit eller kontaktbaseret

Sagio-kortet kan enten være berøringsfrit eller kontaktbaseret – det vil sige med synlig eller skjult chip. Det kan integreres med allerede eksisterende systemer – også med magnetstribebaserede kort.